Avaliações de Poké Pro Dongen

Avaliações recentes

5.0
.
Ontem

Bestelling kwam ruim half uur te vroeg

Jaime piersma
30 setembro 2022
R
30 setembro 2022

uitstekend

Monique
30 setembro 2022

de poké bowl was lekker maar 8 kleine stukjes tonijn erin is erg weinig.

Gijs
26 setembro 2022
Rob
25 setembro 2022

Beetje te laat. Voor de rest OK

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joost
18 setembro 2022
Marlou
18 setembro 2022

Zijn netjes opgebeld toen de bestelling later dan gepland zou komen. Er was sojasaus besteld, maar deze zat niet er niet bij in de tas.

Josephine
16 setembro 2022

Was weer heerlijk !!

Lia Versteegh
13 setembro 2022

Wederom zijn we zeer tevreden. 3 verschillende PB's en overheerlijke toetjes

Eef Raaijmakers
12 setembro 2022

Bijzonder smakkelijk, mooie prijs en lekker op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Loes
11 setembro 2022

Was erg lekker!

C
11 setembro 2022

Net buiten het bezorggebied, dus afgehaald. Desalniettemin erg lekkere poke bowl, bao bun en red velvet op!

Nicole
10 setembro 2022

Portie zou iets groter mogen maar smaak echt heel goed

Angelique
9 setembro 2022

Was weer top! Zelfs een telefoontje dat ze onderweg waren terwijl het pas 1 minuut over de bezorgtijd was en het was noodweer!

Silvia
9 setembro 2022

Alle keren goed geweest maar deze keer vonden wij het een beetje minder. Mixed fish zonder saus besteld maar kreeg met saus en er zat zo weinig vis in bij allebei. Max 4 stukjes!!! Zijn we zo niet gewend.

Erwin van den Heuvel
9 setembro 2022

Bezorging duurde erg lang. Pas erg laat werd werd contact opgenomen dat er problemen waren. Dat het iets eerder mogen gebeuren.

Reggy
7 setembro 2022
Natalie
7 setembro 2022

Heerlijke goedgevulde pokébowl en een vlotte en vriendelijke bezorging!

Mandy
5 setembro 2022

Zoals altijd super lekker ! Jammer dat het 1,5 uur duurt voor het bezorgd wordt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
3 setembro 2022

Lekker en verse smaak, ziet er allemaal ook erg netjes uit.

Miranda Langerwerf
3 setembro 2022

De gehele proke biels zat door elkaar heen

Familie Stoop
3 setembro 2022

Wat een aangename verrassing en dat zo dichtbij!

D
2 setembro 2022

Super en vers

Rolf Boudewijns
1 setembro 2022

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Nanneke Senior
30 agosto 2022

Mijn poke bowl was een beetje koud, maar behalve dat was hij wederom heerlijk :)

P Brouwers
28 agosto 2022

Prima gewoon.

jaime piersma
27 agosto 2022
Lars
25 agosto 2022

Het eten (kwaliteit) is eigenlijk bij alle bestellingen goed geweest maar de bezorging (tijdsvak) al meerdere keren een stuk minder. Als ik aan kan geven tussen bijvoorbeeld 19.15-19.30 bezorgen en ze staan dan voor 19u voor de deur dat vind ik vervelend. Niet conform afspraak.

Jelle van der Ploeg
25 agosto 2022

Wij hebben al vaker bij Poké Pro besteld en is altijd goed geweest. Jammer dat jullie nu andere rode kool hebben, de vorige was lekkerder van smaak en mooier van kleur. Ik bestel eigenlijk altijd de rib eye. De eerste keer dat ik hem bestelde was de rib eye, rood nog van binnen en lekker vers. Vandaag viel ie behoorlijk tegen. Vlees was droog, buitenkant grijs uitgeslagen en doorbakken. Helaas kwam ik aan het einde van de de pokébowl ook nog een haar tegen die niet van ons was. Ik heb hem nog vergeleken met onze haren maar helaas hebben wij geen zwart haar in de familie. De pokébowl van mijn vrouw (met zalm) was wel goed. Na deze ervaring heb ik niet heel veel zin meer om binnenkort nog eens te bestellen. Toch jammer.

C.
21 agosto 2022

De smaak was voortreffelijk zoals gewoonlijk. We waren wel verbaasd over de inhoud van de "large" Ebi Fry, die hoeveelheid had met gemak in de kleine verpakking gekund, jammer. Foutje?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne
20 agosto 2022

Om 17.00 uur gebeld over de verwachte bezorgtijd. Zou zo'n 30-45 minuten zijn. bestelling geplaatst en ik kreeg om iets voor 17.30 een mail met daarin uw bestelling wordt bezorgd. Helaas had ik om 18.00 nog geen bestelling. Opnieuw gebeld en het eten zou er met een aantal minuutjes moeten zijn. Dit werd helaas meer dan een kwartier. Vanaf de mail 'uw bestelling wordt bezorgd' heeft het dus een uur geduurd voor het eten er was. Eten smaakte wel top! Bezorging en verwachting scheppen bij klant kan helaas beter..

Nieuwenhuijzen
19 agosto 2022
Leonie Van Der Meijden
18 agosto 2022

Het eten was heerlijk! Het eten werd ruim op tijd bezorgd door een super enthousiaste bezorger. Omdat het mijn verjaardag was hadden ze er zelfs nog een lief briefje en een taartje bijgeleverd. Heel attent.

Stadhouders
17 agosto 2022

Zoals altijd super lekker !!!

Sandra de Jonge
31 julho 2022
Monique
31 julho 2022
Fam Goos
29 julho 2022

Goed gevulde poke bowl en smaakvol

Yvonne van der Wouw
29 julho 2022

Altijd heerlijk vers! En bezorging op tijd 😃

Ahmet Celik
27 julho 2022
Ben van den Broek
24 julho 2022

Goede kwaliteit. Mooie porties

P Brouwers
24 julho 2022

Veel beter en sneller dan de vorige keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jill
24 julho 2022

Deze keer iets minder tevreden. De loempia's en de ebi waren koud en schuin in de tas gezet dus de saus zat overal. Verder mailbericht dat bestelling onderweg was maar het duurde nog 45 min daarna.

Betty van zetten
24 julho 2022

Mooi opgemaakt , eten smaakt geweldig . Kom er speciaal voor uit Tilburg om het op te halen . Echt een aanrader

Myrian
23 julho 2022
Stijn de Leeuw
23 julho 2022
Sam
23 julho 2022

Heerlijk, gezond, vers en goede service!

J
21 julho 2022

Pokebowl en baobun besteld, was erg lekker en netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke jongen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Maud
20 julho 2022
Koen Leemput
19 julho 2022

40 minuten te laat en het was koud

Hafsa
19 julho 2022

Lekker goed gevulde pokebowl.

Hubertus
18 julho 2022

Prima kwaliteit, zoals de vorige keren. Op tijd en genoeg om de honerige maag te vullen!!! Tot de volgende... 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaap
17 julho 2022
Chantal
16 julho 2022

Het warme eten was koud en de bezorging was veel te laat

Mieckjen
16 julho 2022

Heel jammer dat de extra avocado, waar je een hele €1,50 voor betaalt, bruine plekken heeft. Voor de rest was het weer ontzettend smakelijk en precies genoeg. De vegan taart was uitverkocht, dat was wel jammer.

Mascha
15 julho 2022
Bianca
11 julho 2022

Stuur lekker en vers eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gommers
10 julho 2022
S. Hvm
10 julho 2022

Na bestelling duurde "zo snel mogelijk" ongeveer een uur in zondagavond, prima. De tijdsindicatie die vooraf via mail was aangegeven klopte perfect. Het eten was lekker, de pokebowl van de box leek echter wel klein. Al met al met het voorgerecht en de bao bun wel ruim genoeg gegeten. Er had iets minder saus bij mijn bowl gemogen. En er zat een te hard stukje in mijn bao bun. Verder alles weg goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymon
10 julho 2022

Eten niks om aan te merken helemaal top. Alleen hadden we bezorg tijd gekozen die niet nageleefd werd. 18:30-18:45 gekozen maar 18:00 al bezorgd, beter dan te laat maar niet tof.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Amber
10 julho 2022

Wij hebben genoten, behalve van de Chicken Nacho want oeps die was veel pittiger dan verwacht. En bij de ebi fry shrimp mocht er wel wat meer saus 😶 zoals bij de zalm 🤩 Maaaarrrr het was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen
9 julho 2022

Kwaliteit en smaak altijd heel goed! Hopelijk is het bezorgprobleem snel opgelost! Anderhalf uur op de bestelling moeten wachten, en eigenlijk belde de bezorger of het later nog kon. Dan hadden we 2 uur moeten wachten. Erg vervelend.

Lia
8 julho 2022

Super eten vers en neem vooral de toetjes. Engeltjes over je tong

M.Nelemans
7 julho 2022

Eten heerlijk. Alleen 1 product helaas verkeerd geleverd (moest een baobun zijn maar werd een pokebowl voor geleverd). Des al niet te min weer goed gegeten en ook de pokebowl die verkeerd geleverd was werd gewaardeerd.

Lyke
6 julho 2022

De avocado ontbrak in alle schotels, jammer. Maar verder heerlijk!

Joëlle
5 julho 2022
Marc Reiber
3 julho 2022

Eerste keer besteld bij Poké Pro maar zeker niet de laatste keer!! Heerlijk gegeten!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
3 julho 2022

Precies op tijd, echt heerlijk gegeten, wel tikkie aan de dure kant..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Josephine
27 junho 2022

Het was weer heerlijk

Henny van den Rijen
26 junho 2022
baars
26 junho 2022

Smaakt elke keer top. Ruim voldoende hoeveelheid en combinatie van ingrediënten is top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

den Boer
25 junho 2022

Misleidende foto's regular pokebowl bleek bij aankomt meer op het kinderformaat, en dat voor 15,75 incl. bezorging.

Marjolijn
24 junho 2022

Het smaakte erg goed! En was goed in verhouding.

Bettina
23 junho 2022

Alles vers, lekker. Bij levering aan huis telkens stipt op tijd.

C. Smulders
22 junho 2022

Prima en op tijd bezorgd. Smaakt uitstekend zoals we inmiddels gewend zijn :)

M Stoop
20 junho 2022

Kwaliteit gaat achteruit; weinig tonijn en keiharde, oneetbare avocado

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Poké Pro

Beste m stoop. Dank voor u feedback, dat is natuurlijk niet de bedoeling, we zullen in het vervolg, extra op gaan Letten, excuses, nog een fijne dag. Met vriendelijke groet. Team poké pro.

Julia Rokven
19 junho 2022

Heel lekker gegeten

Lia
19 junho 2022
Mieke
17 junho 2022

Zoals iedere keer perfecte pokebowls, heerlijk van smaak, vers en meer dan voldoende.

Natascha
17 junho 2022

Wij hadden zoutarme rijst voor de bowl besteld omdat wij de vorige keer de rijst heel erg zout vonden. Wij kregen sushirijst zonder zout, aangemaakt met sushiazijn. Het was heerlijk deze keer, we gaan dit zeker nog een keer bestellen. De hele bowl was een stuk lekkerder eten voor ons. Enige is dat het plaatje van de bowl niet overeenkomt met wat je krijgt. Zo keek mijn dochter erg uit naar de 2 stuks chicken gyoza, helaas was het er 1.

Ghada
17 junho 2022

Lekker, vers, altijd optijd :)

Janssen
14 junho 2022

Eten was zeer goed, snel bezorgd en erg lekker. Met smaak gegeten, ga hier zeker nogmaals bestellen.

Koen
11 junho 2022
Josephine Naujoks
11 junho 2022

Was weer heerlijk

Dewy Bosters
10 junho 2022

Door een fout van de bezorger was mijn eten erg laat. Hierdoor waren m’n warme spullen koud. Wat ik wel heel netjes vond was dat ik gebeld werd door de bezorger om mij op de hoogte te houden.

F. Van broekhoven
10 junho 2022

Mooi op tijd bezorgd en smaakvol

Corrins
8 junho 2022

Heerlijk eten we bestellen zeker vaker

Patricia
8 junho 2022

Helaas moet je een hoog bedrag besteden om te laten bezorgen wat voor 1 persoon eigenlijk niet te doen is en dat dat de maaltijd erg duur maakt. "Verplicht " grote pokebowl en nog een toetje bestellen. Deze keer was de kip meer deegkorst dan kip.

Reacção a Poké Pro

Beste patries. Dank voor u feedback, het is indd zo dat de vanaf bedrag 17 euro is naar oosterhout en daarbij komen er bezorgkosten van 2,75€, we rijden van dongen naar oosterhout om u gerechten bij u voor de deur af te leveren, wist u ook dat u bij ons kunt afhalen?, dan betaald u namelijk niks extra’s, wat vervelend dat de kip een deegkorst was dat is natuurlijk niet de bedoeling,en zullen hier in het vervolg opletten, hopelijk heb ik u zo voldoende geïnformeerd, en wensen u nog een hele fijne avond!. Met vriendelijke groet. Team Poké pro

Trommelen
7 junho 2022

Heerlijke maaltijden! Vers en goed verzorgd. Absolute aanrader!

Ingrid
7 junho 2022

Half 6 poke bowl besteld en om 20.00 uur was het eten er. Dat noemen ze dan Zo spoedig mogelijk. We wonen in Rijen, misschien dat dat er mee te maken heeft. De pokebowl was lekker maar eigenlijk ook weer niet door alle frustratie. Heel erg jammer. Wij denken voortaan nog een keer na voordat we daar gaan bestellen.

Esther Van Gool
6 junho 2022

Eten was super

Goos
6 junho 2022

Goed gevuld met verse producten.

Yves
6 junho 2022

Heerlijk vers en rijk gevulde poke bowl! Daarbij 2 lekkere zalm en tonijn rol. Snel en vriendelijk bereidt tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Mo
5 junho 2022

De beste PokeBowl die ik tot nu heb gehad. Top kwaliteit 👍

Maarten
4 junho 2022

De nieuwe poke bowls zijn helemaal top! En zoals altijd kwalitatief geweldig

Jessica
4 junho 2022

Het was weer heerlijk!

Astrid Van Bracht
1 junho 2022

Alleen servetje en stokjes vergeten 🫣

Selena
30 maio 2022

Heel fijn dat er mails worden gestuurd van de status van je bestelling! En altijd lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carolien
30 maio 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Super vers en stipt op tijd. Tot een volgende keer maar weer 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anke
29 maio 2022

Eerste keer besteld en dat beviel heel erg goed. Temperatuur van het eten was prima, versheid goed, smaak goed, we kregen wat we hadden verwacht. We gaan hier vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D.Seeboldt
29 maio 2022

Complimenten voor de maaltijd. En de bezorging van het eten. Wanneer deze iets later komt, krijg je een telefoontje. Top.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne
29 maio 2022

Complimenten voor perfecte bezorging en goede kwaliteit van het eten !

Vera
28 maio 2022

Super lekker, snel bezorgd en lekkere verse producten

Mieckjen
28 maio 2022

De bezorger was erg vriendelijk en ruim op tijd. Met een prachtige grijns nam hij afscheid. In de eerste instantie was ik wat beteuterd over de afmeting van het bakje. Daar kwam ik al smullen van terug. De portie was precies groot genoeg. De gefrituurde avocado is mijn favoriet, heerlijk! De vegan later cake is een ware smaakexplosie, die raad ik iedereen aan.

Peter
27 maio 2022

Kneitervers, erg lekker. Okee formaat portie.

Marcel
27 maio 2022

Bezorging exact op tijd en eten is super lekker! Alle ingrediënten zijn vers en goed op elkaar afgestemd. Zeker een aanrader!

Jill
26 maio 2022

Was weer heerlijk :-) !

van Beers
23 maio 2022

Er zat deze keer heel weinig rijst in de bakjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P Brouwers
22 maio 2022

Prima bowls! Bezorging te laat en (bijna) verkeerde bestelling afgeleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lia Versteegh
22 maio 2022

Hij mag iets meer lachen de bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tom
22 maio 2022

Heel erg lekker, alleen vergeten om de taugé weg te laten. Kan gebeuren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maarten van Heuven
21 maio 2022

Lekker vers en fris Goed bereid en snel klaar

Marijn Donders
20 maio 2022

Weer heerlijk gegeten!

Eric van 't Veer
19 maio 2022

Was heel erg lekker! echter helaas 2 toppings (sesam zaadjes, massago) vergeten. Kan gebeuren natuurlijk, foutje is menselijk ;)

Annemiek
17 maio 2022

Verrassend lekker en prima service. 👌🏻

Lia
16 maio 2022

Het was heerlijk en knap dat de bezorger ons wiist te vinden ondanks ik het verkeerde nummer ingevoerd had. Lang leve de mobiel

Roland
16 maio 2022
Mieke
14 maio 2022

Wederom heerlijk ! En net op tijd bezorgd

Marleen0
14 maio 2022

Gewoon weer als vanouds, goed gevuld , lekker van smaak en zeker een aanrader.

Lia Loonen
12 maio 2022
Colette oomens
9 maio 2022

Erg lekker, rijst mag een beetje meer zijn. Teriyaki saus erg lekker. Netjes verpakt.

Raymon
7 maio 2022

Super lekker maar helaas bij een van de pokebowls was er extra ebi fry vergeten. Voor de rest top

Julia
6 maio 2022
R. Van Gils
4 maio 2022

Stond al klaar toen ik aankwam. Vriendelijk personeel en zeer goed eten. Zeker voor herhaling vatbaar

Rianne
1 maio 2022

Het was weer heerlijk, zoals verwacht !

Jill
1 maio 2022

A real Sunday treat!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nancy
1 maio 2022

Jammer dat er geen krab was althans ik zag het niet in het lijstje staan. En voor de middel maat eter. Mag er best wel een tussen maat van bakje bij zitten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JAAC
30 abril 2022

ik kreeg om 16.58u de melding dat de bestelling onderweg was, duurde 29 minuten voordat uiteindelijk de deurbel ging. En wij wonen binnen de gemeentegrenzen van Dongen.

Shannon
29 abril 2022

Wederom geweldig!! Deze keer een sushi burrito geprobeerd en was ook erg lekker!

Sietse
28 abril 2022

Snelle vriendelijst. En een heerljke pokebowl op.

Lindsey
27 abril 2022

Erg lekker!! Genoeg keuze in pokebowls, we hebben de sticky tempeh gekozen omdat we er erg benieuwd naar waren en we hebben echt geen seconde spijt! Ook een heel vriendelijke bezorger die zich excuseerde voor de vertraging, ik heb zelf geen vertraging gemerkt hoor! Misschien een kleine tip; we hadden de boxdeal en we zagen dat de tortilla en de fry sticks los in de box zat. Ik weet niet of dit zo hoort, maar wij hadden het ietsjes prettiger gevonden als het ook in een bakje zat. Maar kan me voorstellen dat in het kader van het milieu daar niet voor gekozen is ;-). Het is zeker niet de laatste keer dat we bij jullie bestellen! Ga zo door

Cel
26 abril 2022
Overvoorde
26 abril 2022

Heerlijke pokebowls. Helaas miste 1 bowl de gekozen zalm. Doordat er voor een extra proteine was gekozen was het toch een smakelijk geheel maar niet wat er besteld was. Bezorging was op tijd.

Sandra Akkermans
25 abril 2022

Top!

Sven
24 abril 2022
Marleen
23 abril 2022

2 gebroken baobuns en geen nootjes op de peking eend. Het leek een beetje bij elkaar gegooid. Dit ben ik niet van hen gewend. Smaken verder goed. Snel bezorgd.

Wim Ligtvoet
22 abril 2022

3 pokebowls besteld, waarvan er 1 correct was, bij de andere 2 ontbraken ingrediënten, dit is wel nageleverd na vriendelijk telefonisch contact, maar uiteindelijk daardoor wel veel langer moeten wachten met eten.

Reacção a Poké Pro

Beste Wim Excuses voor het verkeerd leveren, gerechten dat is natuurlijk niet de bedoeling, dankzij u feedback kunnen we ons bedrijf iedere dag een beetje beter maken, volgende keer zal dit niet meer gebeuren, fijn dat het heeft mogen smaken, we wensen u nog een fijne dag, graag tot de volgende bestelling, Vriendelijke groet Team poké pro.

Mieke
19 abril 2022

De pokebowls zijn zo goed samengesteld en vers. Een feest op tafel. En dat ook op eerste paasdag. Heerlijke maaltijden en een absolute aanrader wanneer je eens niet zelf de keuken in wilt. Voor ons een perfecte afsluiter van pasen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lien
18 abril 2022

Top poke bowl. Heerlijk vers. Smaakte top. Bezorging super snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jill
17 abril 2022

Was weer héérlijk! Enige puntje van kritiek is de losse kroepoek in de kartonnen doos bij een Poké Box. Dat mag gewoon netjes in een papieren zakje oid :-)

Daphne
17 abril 2022

Super kwaliteit, deze Pokebowls zijn de beste

Stadhouders
13 abril 2022

Zoals altijd super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne Schoots
12 abril 2022

De "grote" pokebowl was erg weinig. De bak was maar voor de helft gevuld. Niet voldoende voor een avondmaaltijd. Smaak was zeker goed.

Yoeri Rhemrev
12 abril 2022

Wat een geweldige Poke bowls maken ze hier. Ik ben zelf behoorlijk bekend met poke bowls alleen van deze categorie heb ik ze nog niet eerder meegemaakt. Veel gevarieerder en luxer als bij menig normale poke bowl zaak. Echt de moeite waard! En de prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed. Kortom echt een aanrader.

Will
11 abril 2022

De kwaliteit is telkens goed, echter ben van mening dat de extra’s die ik erbij bestel minimaal zijn tov wat ik er voor betaal.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joyce
11 abril 2022

Lekkere pokebowls en snelle bezorging! Echter is er nu al voor de tweede keer niet precies bezorgd wat ik besteld had (elementen ontbreken/niet bestelde elememten zijn toegevoegd). Dit is jammer en wat mij betreft zeker een verbeterpuntje.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van den Assem
10 abril 2022

Snelle bezorging, heerlijke verse producten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bastiaansen
10 abril 2022

Eten kwam 1,5 uur na plaatsen bestelling aan. Een uur voor daadwerkelijke bezorgmoment al een mail gekregen dat bestelling onderweg was (5/10 minuten rijden). Eten was koud bij bezorging. Daardoor niet echt van het eten kunnen genieten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
10 abril 2022

Bestellen hier vaker, is altijd goed en lekker.

Linda
9 abril 2022

Snel geleverd, lekker eten en veel keuze. Ideaal dat je je eogen pokebowl kan samen stellen.

Dennis
8 abril 2022
Jolanda
4 abril 2022

Gewoon heel erg lekker! Mooie hoeveelheid qua porties👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda van Nooij
4 abril 2022

Hi! We bestellen regelmatig bij PokePro, en zoals altijd was het heeeerlijk! Echter was de poke bowl deze keer beduidend minder gevuld. Echt maar 2/3 van wat het normaal is. Dat was erg jammer. Is dat bewust? Bezuinigingen? Hoor het graag! Dank! Linda

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van dongen
4 abril 2022

Zeer lekker was geslaagd snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mieke
3 abril 2022

Heerlijke maaltijden! Vers en goed verzorgd. Absolute aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
3 abril 2022

Het was weer heerlijk, elke x wordt het beter....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M Haast
2 abril 2022
Sonja
31 março 2022

Bestellen regelmatig bij Pokepro. Heerlijke pokebowls. Vriendelijk personeel en op tijd je bestelling geleverd. Mocht het wat later worden dan wordt je netjes gebeld. Erg tevreden!!

marianne kelch
30 março 2022

Het eten was heel erg lekker alleen volgende keer graag cola zero leveren ipv regulair als ik zero bestel

Adriaan
26 março 2022
Mia Fiering Damen
23 março 2022

Precies op de afgesproken tijd,en heerlijk gegeten, lekker vers

Birgit
22 março 2022

Erg lekker weer. Had deze keer de grote dat was wel een flinke hap volgende keer toch maar de kleine en dan een dessert na eten

Saskia
21 março 2022

Weer een heerlijke poke bowl gegeten. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Naomi
18 março 2022

Heerlijk! Wellicht nog iets met tofu erbij?

Monique
18 março 2022

Ik vond de Pokebowl (zalm) erg zout. Jammer dat de norichips zo pittig zijn gemaakt met wasabi, was voorheen niet zo. Verder erg lekker en vriendelijke bezorger

Ivar
18 março 2022

Zoals altijd erg smakelijk! Aimee en team: Ga zo door!

Lin
16 março 2022
Rieky
16 março 2022

Fantastisch lekker.

Serhat
13 março 2022

Bezorging was snel en het eten was heel lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F van broekhoven
13 março 2022

👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
13 março 2022

We bestellen graag bij jullie. Goede en lekkere keus in bowls en de kimchi loempia’s zijn heerlijk. Bezorging is altijd op de tijd zoals vooraf aangegeven, wanneer het iets later wordt, bellen ze even.

Ilse
11 março 2022

Super lekker !

H. Dirkse
5 março 2022

1e keer een Pokebowl besteld en zeker niet de laatste. Goede prijs - kwaliteit en het was lekker…👍

Bart
3 março 2022
Linda
3 março 2022

Het is en blijft iedere keer geweldig lekker!! Bedankt voor het losse bakje rijst en kroepoek sticks voor onze dochter - top service

Mirjam
3 março 2022

Heerlijk vers bereid! Vooral mix fish is een aanrader!

Bram
26 fevereiro 2022

Lekkere Bowls en nagerechten

R
26 fevereiro 2022
Maurice
25 fevereiro 2022
Ellen
24 fevereiro 2022

Was heerlijk!!

Adriënne
24 fevereiro 2022

Heerlijke producten, echt genieten

Dewy
20 fevereiro 2022

M’n pokebowl was perfect! Alleen m’n toetje was bevroren…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda Langerwerf
19 fevereiro 2022

Super vers, super lekker. Snelle bezorging. Makkelijk bestellen via de site.

R. C.
17 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Alles keurig, bezorging prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jaime piersma
17 fevereiro 2022
Maurice
15 fevereiro 2022
B
15 fevereiro 2022

De 1e keer dat we besteld hebben. Erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

Ellen
13 fevereiro 2022
Lia Loonen
12 fevereiro 2022
Denise Vermeulen
11 fevereiro 2022

Was echt heerlijk, en op de aangegeven tijd geleverd. Je krijgt ook een mailtje als ze eraan komen, dat is ook erg fijn.

Ivar
11 fevereiro 2022

Het was alweer erg lekker!

Toinie
11 fevereiro 2022

Superlekker. Voor de bowl een goede verhouding rijst en andere ingrediënten. Ben altijd heel tevreden. Heerlijke toetjes 🥳

Arie
10 fevereiro 2022

Precies op tijd en zeer goede kwaliteit.

Broeders
10 fevereiro 2022

geleverd voor de tijd, en alles was lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kuipers
10 fevereiro 2022

Heerlijke gevarieerde bowls!

K. Willemstein
10 fevereiro 2022

Erg lekkere en verse pokebowls. Ik had tien verschillende bowls besteld voor een vergadering en deze zijn zeer positief ontvangen. Een service gericht bedrijf. Complimenten!

M.Timmermans
6 fevereiro 2022

Heerlijke verse pokebowls en per fietskoerier gebracht! Wij zijn fan!

C Smulders
5 fevereiro 2022

Was weer Bijzonder lekker!!

Jeannette
4 fevereiro 2022

Overheerlijke poké bowl. Je proeft de versheid van de ingrediënten. Makkelijk te bestellen via de app en snel bezorgd. Ook fijn dat je een poké bowl zelf kunt samenstellen. Aanrader!

Wally
3 fevereiro 2022

Heerlijk verslavend eten

Isa S.
30 janeiro 2022

Het eten smaak verrukkelijk! Dat had ik niet verwacht, het is een goede combinatie van groenten en vlees/vis. Enof dat het vers smaakt! Binnen 45min waren ze d'r al, dus dat is ook geen punt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
28 janeiro 2022

Wij vonden er deze keer weinig rijst inzitten, vergeleken met de andere keren dat we besteld hadden

Amy
27 janeiro 2022
Britt
21 janeiro 2022

Super lekker, vers en snel bezorgd! Toetjes zijn ook heerlijk!

Mark
21 janeiro 2022

Wederom heerlijk gegeten! Goede prijs kwaliteit

Wendy
20 janeiro 2022

Het was weer geweldig!

ilona
19 janeiro 2022

Lekker eten. Flinke porties. echt waar voor je geld!

Linde
16 janeiro 2022

Lekker vers. Super lekkere Pokebowl ! En de bezorging was erg snel.

Marloes
16 janeiro 2022

Ik had de pokebowl zalm en de caramel shortcake. Pokebowl zit een rare zurige smaak aan. Caramel shortcake was lekker, maar de chocolademousse had niet de juiste textuur, was meer chocoladevla.

Miranda Langerwerf
15 janeiro 2022

Heerlijk vers, en snelle levering. Top

C.
15 janeiro 2022

SUPER lekker was het weer! Dank daarvoor👌

Maarten
15 janeiro 2022

categorie -- Holy sh..-- wat lekker! echt goed eten tegen een zeer nette prijs, aanrader1

Sas Doll
13 janeiro 2022

Fijn dat het in papieren bakje zit! Goed verzorgd. Wij bestellen altijd in Oosterhout en daar is de algehele smaak minder zuur. De zurige smaak vinden wij wat minder. Bij contact graag per mail of sms.

Inge
11 janeiro 2022

Bestelling stond mooi op tijd klaar. Ik dacht alleen dat het warm zou zijn. Maar was dan ook de eerste keer dat ik besteld had. Smaakte verder prima.

Sonja
9 janeiro 2022

Eerste keer en verrast! Was lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van broekhoven
9 janeiro 2022

Alles volgens afspraak👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jochems
9 janeiro 2022

Altijd weer super tevreden!!

Sabine
7 janeiro 2022

Super eten en snelle bezorging in Rijen

Shirley en Rob
7 janeiro 2022

Altijd heerlijk vers en goede kwaliteit. Heerlijke smaak. Goede service

sven
6 janeiro 2022

de loempia’s waren echt koud helaas.

Ayham
5 janeiro 2022

Het was lekker zo als altijd alleen jammer dat het lang duurde

Jessica
3 janeiro 2022

Top levering op het gevraagde tijdstip en heerlijke poké bowls!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marleen Spierings
2 janeiro 2021

Ik snap de satesaus niet zo. Beetje een vreemde smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yves
31 dezembro 2021

Het eten was super vers, precies op tijd klaar en erg lekker!

jacob oomen
30 dezembro 2021

Het was heerlijk! Een compliment aan het keukenpersoneel, waaronder Hidde.

Sandra
29 dezembro 2021

Met Kerst mogen genieten van jullie Kerstbox en zoals altijd weer super lekker!

Anita
29 dezembro 2021

Het was weer heerlijk en alles lekker vers

Jochems
28 dezembro 2021

Altijd heel tevreden! Top!!

Miranda schoenmakers
28 dezembro 2021
Lotte
28 dezembro 2021

Snelle bezorging. Mango helaas erg zuur, avocado verkleurd en veel te veel saus. Jammer!

Martijn
26 dezembro 2021

Keurig gebeld dat ze iets (5 min.) later kwamen. Erg klantvriendelijk en proactief.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Celik
26 dezembro 2021
Henk Eberson
26 dezembro 2021

Bezorging prima op tijd. Netjes tot zelfs binnen met duidelijke uitleg. Het eten was uitstekend en voldeed ruimschoots aan onze verwachting. Het was weer eens wat anders met de Kerst en voor herhaling vatbaar.

KanalenGraver69
25 dezembro 2021

Waanzinnig lekker kerstmenu, vooral het toetje was smullen! Aardige en zeer punctuele bezorging

Lien
25 dezembro 2021

Zoals altijd super vers en zelfs op zo'n drukke 1ste kerstdag op tijd bezorgd. Super lekker gegeten.

Erwin van den Heuvel
24 dezembro 2021

Duurde toch nog meer als een half uur langer dan de geplande tijd. Ook na email dat bezorging onderweg was duurde het lang. Het eten was overigens erg lekker.

Susan
21 dezembro 2021
Miranda Langerwerf
18 dezembro 2021

Super lekker, snelle levering

L.J.
18 dezembro 2021

Verse ingrediënten, lekkere smaak! Bezorging is vlot!

Kenza Belgacem
18 dezembro 2021

Dongen

Jeroen
18 dezembro 2021

Eten is erg lekker, alleen jammer dat je 2 euro bezorgkosten betaald bij het besteden van 30 euro. Bij andere eetgelegenheden is dit namelijk gratis. Dit zou verbeterd kunnen worden.

JdG
17 dezembro 2021
Jaime
17 dezembro 2021

Allerlekkerste pokebowls ever

Niels
17 dezembro 2021

Goede porties, ziet er verzorgd uit en het belangrijkste: Het smaakt heerlijk!

Lisa
13 dezembro 2021
Jaime Piersma
10 dezembro 2021

Niet eerder komen dan afgesproken tijd

Chantal
5 dezembro 2021

Het was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob Van Der Vlist
5 dezembro 2021

Was weer erg lekker en keurig op tijd.!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
4 dezembro 2021

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk! Het eten was er alleen wel ruim voor de aangegeven tijd, dat is soms niet handig.

Nelleke
3 dezembro 2021

We hebben genoten van poké bowls tijdens de lunch op het werk. En die cheese cakes waren ook overheerlijk. Alles vers en vlug bezorgd. Super bedankt voor de service 👌😋

Anoniem
1 dezembro 2021

Heerlijk eten en veel variatie en regelmatig nieuwe menu’s! Een echte aanrader!

Linda
29 novembro 2021

Ontzettend lekker zoals iedere keer!

Peggy
28 novembro 2021
Anouk
28 novembro 2021

Weer super lekker gegeten en onze gasten vonden het geweldig lekker (hadden het nog nooit gegeten). De bezorger heeft ons gevonden, ook al had ik het verkeerde huisnummer ingegeven. Super bedankt weer Poké-Pro Team.

J Metsaars
27 novembro 2021

In bowl (zalm) zat kool, dit stond niet bij de ingrediënten op de site en werd niet gewaardeerd door dochter. Verder wel alles naar wens, verse producten.

Reacção a Poké Pro

Beste j metsaars. Bedankt voor u review. U hebt gelijk het stond inderdaad niet vermeld op de website, onze excuses hier voor, we hebben het aangepast op onze website, voor de volgende keer kunt u het ook weg laten, even bij opmerkingen erbij zetten dan houden wij er altijd rekening mee, fijn om te horen dat het voor de rest heeft mogen smaken, we zijn u weer graag van dienst, en wensen u een fijne dag, en tot snel bij poké-pro :)

Anoniem
27 novembro 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorgster. Zelf samengesteld pokebowl was zeer smakelijk.

Angelo
27 novembro 2021

Wat een geweldig concept. Fijn dat je nu een eigen poke bowl samen kan stellen! Pokepro is echt een aanrader!

Van gils
26 novembro 2021

Zeer lekker en vers. De combinaties zijn heerlijk

Van broekhoven
26 novembro 2021

Keurig bezorgd op de afgesproken tijd

Karen
26 novembro 2021

Heerlijke pokebowl, vers, smakelijk en prima prijs /kwaliteit verhouding! Keurige bezorging. Zeker weer voor herhaling vatbaar 😃

Minou van den Meijdenberg
26 novembro 2021

Amazing

Richard F
25 novembro 2021

Heerlijke maaltijden. Nu 2e keer besteld. We gaan zeker vaker bestellen om alle Bowls te kunnen proeven! Prima!

James
25 novembro 2021
Peter
21 novembro 2021
Veerle
21 novembro 2021

Super lekker! Helaas zat er op de bun met krokante kip geen sriracha saus waardoor hij erg vlak qua smaak was.

Muriel
20 novembro 2021

Heerlijk gegeten, mooie verse producten en een keurig telefoontje omdat de bestelling 5 minuten later zou komen.

John
18 novembro 2021

Wat een beleving!!, super kwaliteit, je proeft aan alles dat dit met liefde is bereid, ik ben een echte pokebowl fan!!, maar dit is echt de beste bowl die ik tot nu toe op heb, pro waardig!.

I.P.M.van Stokkom
16 novembro 2021

Heerlijk en snel bezorgd. Echt een aanrader!

Linda
15 novembro 2021

Het was deze keer iet wat minder - maar nog steeds heerlijk hoor! Maar de levertijd was erg lang, en daardoor (denken we) de loempia's bijvoorbeeld aan de koude kant al. Groet, Linda

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Suzanne
15 novembro 2021

Ondanks een drukke zondag werd het netjes op tijd bezorgd. De poke bowls waren heerlijk. Lekker vers en goed gevuld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Susanne
14 novembro 2021

Beide bowls waren weg lekker! Fijn dat de menukaart is aangevuld met nieuwe smaken.

Saskia
13 novembro 2021

Gisteren voor het eerst besteld bij Pokepro. We hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

jaime Piersma
12 novembro 2021

Super lekker

de Gussem
12 novembro 2021

Kwaliteit ben ik beter gewend en de bezorger was bijna een half uur te laat 👎🏼